Kerrock ®

 

Kerrock ® je kompozitni materijal, po izgledu sličan mramoru ili granitu, izrađen od anorganskih punila i visokokvalitetnog akrilnog polimera kao veziva. Odlikuju ga dobra kemijska i mehanička otpornost, te jednostavno održavanje. Kerrock ® je potpuno neporozan.

Obrađuje se slično kao drvo ili meki metali. Može se piliti, brusiti, lijepiti, savijati… Lijepljenje se vrši posebnim ljepilima koja nakon stvrdnjavanja daju, gotovo, nevidljiv spoj. Kao takav pogodan je za izradu kupaonskih umivaonika, kuhinjskih ploča, radnih ploča za pultove, etažera za javne prostore, radnih ploha u medicinskim ustanovama, laboratorijskog namještaja…

Izrađuje se i u posebnoj baktericidnoj varijanti koja je namjenjena za ugradnju u medicinskim ustanovama i laboratorijama. Moguće ga je obraditi u bilo kojem obliku, a jedino ograničenje je mašta projektanta.

Kerrock® se proizvodi u velikom broju različitih dezena pa se zbog toga lako može uklopiti u bilo koji prostor. Dezeni su podijeljeni u tri kategorije:

U Kerrock ® proizvodnom programu nalazi se i veliki broj izlivenih, termoformiranih i kuhinjskih korita u širokoj paleti boja, a odabirom jednoga od njih dobiti ćete umivaonik, kuhinjsku ploču, radnu plohu ili nešto treće točno onakvoga izgleda kakvog ste željeli.

 

Kerrock® proizvodi :

Kolpa d.d
Rosalnice 5
8330 Metlika, Slovenija
info@kolpa.si
http://www.kerrock.si