Kerrock i Corian Kuhinje

Ovdje možete pregledati fotografije Kerrock / Corian kuhinjskih radnih ploča koje smo izradili po željama naših kupaca.

Budući da su Kerrock i Corian kuhinjske radne ploče najčešće traženi proizvod, ova galerija je najopširnija. Ovdje se mogu vidjeti i brojni detalji koji su specifični za Kerrock i Corian, kao što su zidni obrubi (“backsplash”), termoformirani savijeni elementi i Kerrock i Corian sudoperi integrirani u radnu ploču.

Kerrock "U" kuhinja

Kerrock kuhinjska radna ploča "U" oblika s dva integrirana Kerrock sudopera. Zbog složenih gabarita, ploča je radionički izvedena iz tri segmenta koji su na objektu spojeni u jednu cjelinu bez vidljivog spoja. Uz ploču su isporučene i daščice za rezanje od Kerrocka.

"L" Kerrock kuhinjska ploča s otokom

Kerrock kuhinjska radna ploča "L" oblika s ugrađena dva Kerrock sudopera i kuhinjski otok s Kerrock radnom pločom u koju je ugrađena grijaća ploča.

Kerrock kuhinja Galerija nova

Radna ploča od Kerrocka, s "poluotokom". U ploču su integrirana dva Kerrock sudopera. Prednji rub je izveden kao uzdignuti porub, tzv. "bullnose". Ploča je na objektu nevidljivim spojem sastavljena od dva segmenta. U galeriji se moze vidjeti i radionička fotografija jednog segmenta.

Kerrock "L" ploča Gračanska cesta

Kerrock kuhinjska radna ploča "L" oblika, sa zaobljenim, termoformiranim rubovima i integriranim Kerrock sudoperom. U kutu je izvedena klupčica na koju je smješten ormarić za bojler.

Kerrock uska kuhinja

Kerrock ploča "U" oblika smještena u uski prostor. Kerrock sudoper ugrađen u ploču. Kerrock radna ploha ulazi u prozorsku nišu i tako zamjenjuje prozorsku klupčicu. Ploča je na objektu spojena u jednu cjelinu iz dva radionički pripremljena segmenta.

Kerrock kuhinja Palmotićeva Zagreb

Kerrock kuhinjska radna ploča "C" oblika koja završava nogom spojenom s pločom u jednu cjelinu. U ploču su ugrađena dva Kerrock sudopera. Zidovi iznad radne ploče obloženi su zidnim oblogama od Kerrocka.

Kuhinja 100609 crno-bijela

Kuhinjska radna ploča od crnog kerrocka

Kerrock kuhinjski otok s konzolom

Kerrock kuhinjski otok debljine 13 cm. Osim debljine, specifičan je konzolni dio u koji je ugrađena ploča za kuhanje.

Kerrock Kuhinja Trešnjevka

Kuhinjska radna ploča od Kerrocka u stanu na zagrebačkoj Trešnjevci. Ploča je "L" oblika i uklapa se oko dva stupa u prostoriji. U ploču je ugrađen inox sudoper.

Kerock kuhinja Okićka

Kerrock kuhinjska radna ploča. Ploča je "C" oblika i radionički je izrađena u dva dijela koji su na objektu sastavljeni u jednu cjelinu.

Kerrock kutna kuhinja

Kutna Kerrock kuhinjska radna ploča s integriranim Kerrock sudoperom. Da bi se iskoristio prostor u kutu , iza grijaće ploče smo digli trokutastu poličicu. Zbog velikih dimenzija, ploča je napravljena iz dva segmenta i na objektu nevidljivim spojem sastavljena u jednu cjelinu.

Kerrock crvena kuhinja

Kuhinjska radna ploča od crvenog kerrocka