O nama

Stolarija Jakša interijer počela je sa radom kao obiteljski obrt 1993. godine. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u drvnoj industriji i stasaloj novoj generaciji inžinjera drvne tehnologije, bili smo u stanju prihvatiti se i najsloženijih projekata.

U međuvremenu se pojavljuju novi materijali (Corian ® i Kerrock ®) u kojima smo prepoznali nove mogućnosti primjene u interijerima. 1997. godine prošli smo tečaj obrade Coriana® u trenažnom centru “Corian – DuPont” u Genku u Belgiji, kao i tečaj obrade Kerrock® ploča u “Kolpa” – Novo Mesto u Sloveniji.

Stolarija “Jakša interijer” je nositelj certifikata “Ovlašteni prerađivač Coriana” od 1997. god. i certifikata  “Ovlašteni prerađivač Kerrocka” od 2000. god. Od 2002. godine napuštamo klasičnu stolarsku proizvodnju s drvnim materijalima i deklariramo se kao radionica specijalizirana za izradu proizvoda od “solid surface” materijala (Kerrock ®, Corian ® i drugi srodni materijali). Drvne dijelove radimo samo izuzetno ili u suradnji s kooperantima.

Sa petnaestogodišnjim kontinuiranim iskustvom, među najstarijim smo prerađivačima “solid surface” materijala u Hrvatskoj, pa i u ovom dijelu Europe.

Kontakt podaci:

Stolarija Jakša interijer – proizvodi od Kerrock ® i Corian ® materijala,

Prigornica 2, Zagreb, Hrvatska,

mob.: 091/500-3286

e-mail: jaksa@jaksa-interijer.hr